top of page
1. Reduït_LOGO CR (CAT) - AMB SERVEIS.png

NOTÍCIES

Ens matenim actualitzats i t'expliquem les novetats! 

CONFIANÇA!

Des de Colomer-Rifà estem molt contents d'anunciar que  AQUARIUS COSMETIC  segueix confiant amb el nostre despatx després de celebrar 1 any de l'entrega claus en mà del nou edifici industrial dedicat a la distribució d'articles de perfumeria i cosmètica a les Masies de Voltregà (Osona).

En aquesta ocasió iniciem les obres claus en mà per a l'ampliació d'una nau existent per a ús d'emmagatzematge d'articles de perfumeria i cosmètica de 4.000 m². 

S'hi realitzarà també una petita pèrgola per l'aparcament de tres cotxes al costat de la porta principal. 

En quan a l'estructura de la nau, es preveu que estigui formada per pilars i jàsseres prefabricades de formigó. L'ús d'aquests materials prefabricats comporta una mínima manipulació a peu d'obra minimitzant la generació de residus.

Clients de confiança! 

RENDER AQUARIUS COMSETICS2.jpg

Fem que torni a brillar l'ànima d'aquest edifici

Colomer-Rifà participa en la rehabilitació del centenari Monestir de la Torre Espona de Vic per acollir-hi habitatges locals i apartaments turístics.

Un projecte que inclou l'edificació de dos nous blocs de pisos i la urbanització de l'entorn amb un nou espai que l'Ajuntament ja ha batejat com a plaça del Monestir. 

Aquest nou cicle de vida del l'edofici,  implicarà una nova visibilització de tot l'entorn, ja que urbanitzarà una de les illes de la Plaça del Milenari de Vic, generant un gran impacte a la ciutat.

Finausa és la societat immobiliària que ha iniciat el canvi d'ús del solar que passarà de ser religiós a residencial, i estarà compost per 10 habitatges amb una superfície total de 3.600 m².

Imatge: Miquel Erra - El 9 Nou

Nous díptics d'enginyeria i arquitectura!

Una petita carta de presentació!

A través dels nostres díptics d'enginyeria i arquitectura, podràs conèixer en quins àmbits treballa cada departament i alguns dels projectes més rellevants que hem dut a terme.

Coneixaràs també, la nostra metodologia i filosofia de treball, i els diferents serveis globals que oferim tant per a la indústria com també per a particulars.  

Tens més dubtes? Posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem!

info@colomer-rifa.cat

938504440

Descarrega-te'ls!

Organigrama Arquitectura (1).png
Organigrama Arquitectura (4).png

Ja som part d'aquest ecosistema!

Estem molt orgullosos d'anunciar-vos que Colomer-Rifà s'ha adherit al clúster Bioenergia Catalunya.

 

Aquesta iniciativa pren com a objectiu fomentar l'ús sostenible de l'Energia a Catalunya i representa el sector professional de la bioenergia a Catalunya.

Sabem, que la nostra activitat i els projectes que desenvolupem, permeten evolucionar positivament com a societat posant especial enfoc la situació mediambiental que malauradament disposem en els nostres dies.

A Colomer-Rifà dissenyem i executem projectes prenent com a prioritat l'ús d'energies renovables, l'autoconsum i l'eficiència energètica.

bottom of page