top of page
1. Reduït_LOGO CR (CAT) - AMB SERVEIS.png

NOTÍCIES

Ens matenim actualitzats i t'expliquem les novetats! 

REHBILITEM L'EDIFICI MÉS GRAN DE CATALUNYA QUE HA SOL·LICITAT L'AJUT EUROPEU NEXT GENERATION 

Les obres per a la rehabilitació energètica de les "Torres Catalunya" de Vic ja han donat el tret de sortida!. Els 4 edificis (Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, estan compostos per 12 plantes entre els quals hi trobem habitatges i locals comercials. 

Com a fet a destacar d'aquest projecte que desenvolupa Colomer-Rifà, és l'edifici més gran de Catalunya que ha sol·licitat la subvenció Europea Next Generation

La presa de decisions per a la rehabilitació, s'ha dut a terme conjuntament entre els més de 300 veïns de la comunitat i interlocutors mitjançant un procés participatiu format per assemblees, enquestes i reunions periòdiques.

El procés evolutiu de les obres es desenvoluparà a través de diferents actuacions que persegueixen l'obectiu de donar compliment a la ITE i la millora de l'eficiència energètica i funcionalitat dels edificis. 

aèria.jpg
entrada Lleida.jpg
Logo-pie-soc.png
general.jpg
pista.jpg
alimentaria2.jpg

Assistim a l'Alimentaria 2024! 

Comença el compte enrere per a la celebració d'un dels esdeveniments de referència a Barcelona del sector alimentari: l'ALIMENTARIA.

Del 18 al 20 d'abril hi serem al Pavelló 3 a l'estand A726 dins l'àmbit de la FOODTECH, un espai on s'acullen totes aquelles empreses que ofereixen els seus serveis aplicats en el sector alimentari. 

Vine al nostre estand i assabentat de tots els nostres serveis i com podem ajudar la teva empresa a créixer. T'assessorarem i resoldrem tots els teus dubtes entorn els serveis d'enginyeria que oferim així com també instal·lacions de sistemes energètics que faran del teu projecte.

Ens avalen més de 38 anys d'experiència i recorregut en el sector.

T'HI ESPEREM!   ESTAND A726 PAVELLÓ 3 - RECINTE FIRAL GRAN VIA

ENERGIA RENOVABLE, 
BENVINGUDA!

Ara que ja s'acosta la la data de l'esdeveniment, estem molt contents d'anunciar la nostra participació un any més a la Fira de l'Energia i la Construcció Sostenible (FECS) que es celebra els propers 15,16 i 17 de febrer al Recinte Firal del Sucre de Vic.

La cita de referència pretén reunir a participants, visitants i professionals dels sectors de la producció d’energia i la construcció sostenible.

Entre tots els nostres serveis, posem a disposició un gran ventall de possibilitats per descarbonitzar edificis existents o de nova construcció. 

VIÜ Casa, la nostra firma d'habitatges prefabricats pren de base el concepte d'arquitectura saludable amb l'objectiu de crear espais que contribueixen al benestar i la salut de les persones que hi viuen. 

image.png

Vols tenir més informació del nostre despatx i els serveis que oferim tant a empreses com a particulars?

Ens trobaràs al Pavelló 1 a la zona d'espais de corners expositius número M60! 

Hi trobaràs diferents díptics informatius i informació del teu interès! 

#pensantambunfutursostenible #dissenysostenible #VIÜsostenible

image.png
image.png

Imatges Instagram FECS

DAMM CREIX, I ANEM FINS A PALMA DE MALLORCA

Ens alegrem que Damm hagi confiat amb el nostre despatx per a la rehabilitació i ampliació del seu magatzem logístic de 21.478 m² ubicat a Palma de Mallorca. Podem anunciar que se'ns ha adjudicat la redacció del projecte bàsic i executiu civil i instal·lacions.
Tot el projecte es desenvoluparà mitjançant l'ús de la metodologia BIM i un gran equip de tècnics altament qualificats pel disseny.
 
Gràcies per la confiança! Continuem treballant per obtenir la clau de l'èxit.

Anexo 8 DammAlmacen_Aerea v3.jpg
Anexo 9 DammAlmacen_Acceso v3.jpg
Anexo 10 DammAlmacen_Marquesina v2.jpg

Renders facilitats pel client

Captura.PNG

ENS VEIEM AL SIL; el saló internacional de la logística de referència!

Estem molt contents d'anunciar que el nostre despatx d'enginyers i arquitectes, assistirà al SIL, el saló internacional de la logística de referència del sector.
Els 40 anys d'experiència ens avalen com a professionals en molts sectors, entre els quals trobem la logística. L'assistència en un esdeveniment com aquest, permetrà difondre i establir sinergies amb altres empreses del sector interessats a fer un pas més enllà en la seva activitat empresarial i també econòmica.

Grup Bon Preu, Aquarius, Zal Port, són algunes de les empreses que han confiat en nosaltres pel desenvolupament de magatzems i centres logístics ja sigui d'emmagatzematge com també refrigerats i logística inversa, un procés cada cop més incorporat en les activitats empresarials.

Ens trobareu a l'estand C328. Vine i coneix els nostres servis. Tens algun dubte? Nosaltres t'assesorem!

Treballem amb sectors altament tecnificats

Colomer-Rifà va rebre l'encàrrec per part de Lab Circuits, fabricant de circuits impresos, la realització  del projecte executiu per a la construcció d'un edifici destinat a magatzem i la reforma amb ampliació de 3 edificis existents a Santa Maria de Palautordera (Barcelona). 


L'objectiu que peresegueix aquest projecte és disposar de suficient capacitat per créixer quan el mercat ho demani, tal i com afirma el director executiu de Lab Circuits.

Gràcies a aquesta ampliació, es calcula que s'arribarà als 8.000m² destinats a l'activitat productiva de l'empresa. 

20220915_110224.jpg

Contribuïm a la preservació de la història ferroviària!

Colomer-Rifà ha dut a terme la direcció de l'obra per a la construcció de l'Espai Via Mètrica a Martorell, una nau-museu destinada a l'exposició de trens amb una superfície de 2.170,00 m². ⁠
Els objectius principals d'aquesta construcció, és millorar la preservació del patrimoni històric, potenciar la divulgació i posar en valor el patrimoni ferroviari, tenint present en tot moment la importància del tren com a mitjà de transport públic.
S'hi salvaguarden trens històrics de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) sobre tres vies de 105 m de longitud per a 337 places.

Imatge: FGC

CONFIANÇA!

Des de Colomer-Rifà estem molt contents d'anunciar que  AQUARIUS COSMETIC  segueix confiant amb el nostre despatx després de celebrar 1 any de l'entrega claus en mà del nou edifici industrial dedicat a la distribució d'articles de perfumeria i cosmètica a les Masies de Voltregà (Osona).

En aquesta ocasió iniciem les obres claus en mà per a l'ampliació d'una nau existent per a ús d'emmagatzematge d'articles de perfumeria i cosmètica de 4.000 m². 

S'hi realitzarà també una petita pèrgola per l'aparcament de tres cotxes al costat de la porta principal. 

En quan a l'estructura de la nau, es preveu que estigui formada per pilars i jàsseres prefabricades de formigó. L'ús d'aquests materials prefabricats comporta una mínima manipulació a peu d'obra minimitzant la generació de residus.

Clients de confiança! 

Fem que torni a brillar l'ànima d'aquest edifici

Colomer-Rifà participa en la rehabilitació del centenari Monestir de la Torre Espona de Vic per acollir-hi habitatges locals i apartaments turístics.

Un projecte que inclou l'edificació de dos nous blocs de pisos i la urbanització de l'entorn amb un nou espai que l'Ajuntament ja ha batejat com a plaça del Monestir. 

Aquest nou cicle de vida del l'edifici,  implicarà una nova visibilització de tot l'entorn, ja que urbanitzarà una de les illes de la Plaça del Milenari de Vic, generant un gran impacte a la ciutat.

Finausa és la societat immobiliària que ha iniciat el canvi d'ús del solar que passarà de ser religiós a residencial, i estarà compost per 10 habitatges amb una superfície total de 3.600 m².

Imatge: Miquel Erra - El 9 Nou

Nous díptics d'enginyeria i arquitectura!

Una petita carta de presentació!

A través dels nostres díptics d'enginyeria i arquitectura, podràs conèixer en quins àmbits treballa cada departament i alguns dels projectes més rellevants que hem dut a terme.

Coneixaràs també, la nostra metodologia i filosofia de treball, i els diferents serveis globals que oferim tant per a la indústria com també per a particulars.  

Tens més dubtes? Posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem!

info@colomer-rifa.cat

938504440

Descarrega-te'ls!

bottom of page