top of page
1. Reduït_LOGO CR (CAT) - AMB SERVEIS.png

NOTÍCIES

Ens matenim actualitzats i t'expliquem les novetats! 

DAMM CREIX, I ANEM FINS A PALMA DE MALLORCA

Ens alegrem que Damm hagi confiat amb el nostre despatx per a la rehabilitació i ampliació del seu magatzem logístic de 21.478 m² ubicat a Palma de Mallorca. Podem anunciar que se'ns ha adjudicat la redacció del projecte bàsic i executiu civil i instal·lacions.
Tot el projecte es desenvoluparà mitjançant l'ús de la metodologia BIM i un gran equip de tècnics altament qualificats pel disseny.
 
Gràcies per la confiança! Continuem treballant per obtenir la clau de l'èxit.

Anexo 8 DammAlmacen_Aerea v3.jpg
Anexo 9 DammAlmacen_Acceso v3.jpg
Anexo 10 DammAlmacen_Marquesina v2.jpg

Renders facilitats pel client

Captura.PNG

ENS VEIEM AL SIL; el saló internacional de la logística de referència!

Estem molt contents d'anunciar que el nostre despatx d'enginyers i arquitectes, assistirà al SIL, el saló internacional de la logística de referència del sector.
Els 40 anys d'experiència ens avalen com a professionals en molts sectors, entre els quals trobem la logística. L'assistència en un esdeveniment com aquest, permetrà difondre i establir sinergies amb altres empreses del sector interessats a fer un pas més enllà en la seva activitat empresarial i també econòmica.

Grup Bon Preu, Aquarius, Zal Port, són algunes de les empreses que han confiat en nosaltres pel desenvolupament de magatzems i centres logístics ja sigui d'emmagatzematge com també refrigerats i logística inversa, un procés cada cop més incorporat en les activitats empresarials.

Ens trobareu a l'estand C328. Vine i coneix els nostres servis. Tens algun dubte? Nosaltres t'assesorem!

Contribuïm a la preservació de la història ferroviària!

Colomer-Rifà ha dut a terme la direcció de l'obra per a la construcció de l'Espai Via Mètrica a Martorell, una nau-museu destinada a l'exposició de trens amb una superfície de 2.170,00 m². ⁠
Els objectius principals d'aquesta construcció, és millorar la preservació del patrimoni històric, potenciar la divulgació i posar en valor el patrimoni ferroviari, tenint present en tot moment la importància del tren com a mitjà de transport públic.
S'hi salvaguarden trens històrics de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) sobre tres vies de 105 m de longitud per a 337 places.

Imatge: FGC

Treballem amb sectors altament tecnificats

Colomer-Rifà va rebre l'encàrrec per part de Lab Circuits, fabricant de circuits impresos, la realització  del projecte executiu per a la construcció d'un edifici destinat a magatzem i la reforma amb ampliació de 3 edificis existents a Santa Maria de Palautordera (Barcelona). 


L'objectiu que peresegueix aquest projecte és disposar de suficient capacitat per créixer quan el mercat ho demani, tal i com afirma el director executiu de Lab Circuits.

Gràcies a aquesta ampliació, es calcula que s'arribarà als 8.000m² destinats a l'activitat productiva de l'empresa. 

20220915_110224.jpg

CONFIANÇA!

Des de Colomer-Rifà estem molt contents d'anunciar que  AQUARIUS COSMETIC  segueix confiant amb el nostre despatx després de celebrar 1 any de l'entrega claus en mà del nou edifici industrial dedicat a la distribució d'articles de perfumeria i cosmètica a les Masies de Voltregà (Osona).

En aquesta ocasió iniciem les obres claus en mà per a l'ampliació d'una nau existent per a ús d'emmagatzematge d'articles de perfumeria i cosmètica de 4.000 m². 

S'hi realitzarà també una petita pèrgola per l'aparcament de tres cotxes al costat de la porta principal. 

En quan a l'estructura de la nau, es preveu que estigui formada per pilars i jàsseres prefabricades de formigó. L'ús d'aquests materials prefabricats comporta una mínima manipulació a peu d'obra minimitzant la generació de residus.

Clients de confiança! 

Fem que torni a brillar l'ànima d'aquest edifici

Colomer-Rifà participa en la rehabilitació del centenari Monestir de la Torre Espona de Vic per acollir-hi habitatges locals i apartaments turístics.

Un projecte que inclou l'edificació de dos nous blocs de pisos i la urbanització de l'entorn amb un nou espai que l'Ajuntament ja ha batejat com a plaça del Monestir. 

Aquest nou cicle de vida del l'edifici,  implicarà una nova visibilització de tot l'entorn, ja que urbanitzarà una de les illes de la Plaça del Milenari de Vic, generant un gran impacte a la ciutat.

Finausa és la societat immobiliària que ha iniciat el canvi d'ús del solar que passarà de ser religiós a residencial, i estarà compost per 10 habitatges amb una superfície total de 3.600 m².

Imatge: Miquel Erra - El 9 Nou

Nous díptics d'enginyeria i arquitectura!

Una petita carta de presentació!

A través dels nostres díptics d'enginyeria i arquitectura, podràs conèixer en quins àmbits treballa cada departament i alguns dels projectes més rellevants que hem dut a terme.

Coneixaràs també, la nostra metodologia i filosofia de treball, i els diferents serveis globals que oferim tant per a la indústria com també per a particulars.  

Tens més dubtes? Posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem!

info@colomer-rifa.cat

938504440

Descarrega-te'ls!

Ja som part d'aquest ecosistema!

Estem molt orgullosos d'anunciar-vos que Colomer-Rifà s'ha adherit al clúster Bioenergia Catalunya.

 

Aquesta iniciativa pren com a objectiu fomentar l'ús sostenible de l'Energia a Catalunya i representa el sector professional de la bioenergia a Catalunya.

Sabem, que la nostra activitat i els projectes que desenvolupem, permeten evolucionar positivament com a societat posant especial enfoc la situació mediambiental que malauradament disposem en els nostres dies.

A Colomer-Rifà dissenyem i executem projectes prenent com a prioritat l'ús d'energies renovables, l'autoconsum i l'eficiència energètica.

bottom of page