top of page

EQUIP

PLURIDISCIPLINARI

Colomer-Rifà és un despatx professional especialitzat en el disseny de projectes i la direcció d'obres. Actualment el nostre equip està format per més de 50 tècnics altament qualificats i amb àmplia experiència en el sector. Formem un equip pluridisciplinari d'enginyers, arquitectes i especialistes en diferents camps d'actuació: tècnics en assessorament mediambiental, tècnics especialistes en instal·lacions, interioristes, topògrafs, calculistes, urbanistes, etc. Aquesta característica ens permet oferir-li al client un servei global adaptat a les seves necessitats.

WhatsApp Image 2023-12-19 at 12.28.18.jpeg

El despatx de Vic

Un projecte del departament d'arquitectura de Colomer-Rifà.

La rehabilitació de Casa Ricart, un edifici històric del segle XIX per a convertir-lo en una oficina diàfana. 

LA NOSTRA HISTÒRIA

Colomer-Rifà, SLP es va fundar el 1985 per Josep Colomer, enginyer industrial i Jordi Rifà, arquitecte tècnic amb l'objectiu d'oferir un servei d'oficina tècnica global per a la realització, control i seguiment de projectes i obres d'enginyeria i arquitectura. Més tard, s'hi van incorporar Ramon Colomer, arquitecte superior i Joan Campàs com a director d'operacions

El primer despatx es trobava al carrer del Pont de Torelló. El 1992, l'oficina es va traslladar al carrer Sant Miquel de la mateixa localitat on hi va estar durant 24 anys. El 2013 Colomer-Rifà adquiria l'empresa Enginyeria Obrador d'Olot i el seu despatx ubicat al passeig de Barcelona de la capital de la Garrotxa. 

 

Recentment, el 2016 el despatx de Torelló s'ha traslladat a la segona planta de l'emblemàtica Casa Ricart de Vic. Un edifici catalogat com a bé cultural d'interès local per a la seva vàlua històricoarquitectònica. A més a més, va estar l'equip d'arquitectura de Colomer-Rifà qui es va encarregar del projecte de rehabilitació i restauració de l'edifici. 

CASA RICART
sostenible

Apliquem a casa nostra recursos sostenibles aprofitant energies verdes i pensant amb el futur.

Colomer-Rifà ha realitzat el projecte per a la col·locació de plaques fotovoltàiques a la teulada de Casa Ricart, ubicació actual de les nostres oficines de Vic. 

Quin grau d'autoconsum ens permetrà obtenir aquesta nova instal·lació? 

Un tècnic especialista ens ho explica! 

bottom of page