ASSESSORAMENT

MEDIAMBIENTAL

Tots els nostres projectes tenen com a prioritat l'ús d'energies renovables, l'autoconsum i l'eficiència energètica.

Energies renovables

A Colomer-Rifà introduïm les energies renovables en tots els nostres projectes.  Tenim per objectiu seleccionar quin és el sistema que millor d'adequa a les necessitats de cada client, en termes de pressupost, retorn de la inversió, estalvi energètic, producció d'energia, timmings, etc. Som especialistes en energia solar tèrmica, fotovoltaica, biomassa, geotèrmia, energia aerotèrmica, etc.

Autoconsum

L'autoconsum és una de les grans prioritats de Colomer-Rifà. Som capaços de dissenyar edificis autosuficients, introduint sistemes que cobreixen tot o part del consum energètic del client. D'aquesta manera, és el mateix propietari qui produeix l'energia que necessita d'una forma autònoma, arribant a poder desconnectar-se total o parcialment de la xarxa elèctrica. 

Cases autosuficients

A Colomer-Rifà apostem per les cases autosuficients o cases autònomes. En tota classe d'edificis residencials (unifamiliars, comunitats de veïns, etc). Creem cases dissenyades per autoproduir-se l'energia que necessiten en refrigeració, calefacció, producció d'electricitat, etc. Configurem cada edifici individualment considerant quina és la seva localització, clima, i necessitats i desitjos del client. 

Certificats mediambientals

T'oferim assessorament tècnic en l'estudi, disseny, implementació i auditoria de certificats estàndards mediambientals internacionals.  Disposem de tècnics especialistes en la matèria que podran ajudar-te a aconseguir el certificat que et proposes. Treballem diferents qualificacions com: LEED®, BREEAM®, WELL® entre d'altres. Podem assessorar-te en el teu cas particular.

Eficiència energètica

L'eficiència energètica és una prioritat per a Colomer-Rifà. Els nostres projectes incorporen millores en termes d'eficiència energètica des de la primera fase de disseny, passant per la selecció de materials, fins a la última fase de construcció. El nostre objectiu és reduir al màxim la quantitat d'energia necessària en tots els nostres edifici. Una forma d'estalvi passiu energètic molt important.

 

            Posa't en                amb nosaltres per a més informació