Axilone Metal a Sant Pere de Torelló estrena noves instal•lacions

Maig 2015

La històrica empresa Axilone Metal, SA, dedicada a la producció de taps d’alumini per a ampolles de perfumeria i alta cosmètica va encarregar les noves instal•lacions a Colomer-Rifa. Les obres que s’han concretat en poc més d’un any conclouen amb l’edificació d’una nau de més de 9.000 m2 situada a Sant Pere de Torelló.

Un projecte de gestió integral d’obra que el grup de capital francès Ileos va confiar a Colomer-Rifà.  Les noves instal•lacions, capdavanteres en el seu sector, incorporen l’ús de materials, tecnologies i dissenys més eficients per el procés de producció però també per al medi ambient. Colomer-Rifà s’ha encarregat de tot el procés des del lay out fins a la pròpia edificació tant de la zona de fàbrica com de la zona d’oficines.

L’equip d’enginyers ha dissenyat una organització molt més funcional dels diferents departaments de l’empresa. A la primera planta les oficines, serveis tècnics i disseny, i a peu pla les àrees d’embotició, polit, adonitzat i banys, aquest últim amb la cadena totalment nova.  A més, les noves instal•lacions estan dotades d’un espai extra que podrà ser utilitzat per incrementar la producció entre un 40% i un 50% a cinc anys vista. 

més notícies